top of page

HÄR BESTÄLLER
DU HEM VÅRA
VINER via SYSTEMBOLAGET

Här hittar du aktuella blandlådor med utvalda flaskor från våra producenter eller på lite olika teman, plus lite merch i begränsad upplaga. Vi släpper nya lådor cirka en gång i månaden, oftast via Systembolagets privatimport.

matthias-warnung.jpg

OPEN SEA / 020

MATTHIAS WARNUNG

 

Någonstans i kombinationen av de kristallklart mineraliska vinerna, flaskornas lite frijazzigt svartvita grafik, och det faktum att han förutom vinbonde också är lärare i meditation, blev vi störtförälskade i Matthias Warnung. Vi tror att du också kommer tycka om det och vi är väldigt glada över att få dela med oss av några nya favoriter – samtliga oumbärliga vårviner – samlade i ett nytt trepack: En en krispig, saftig och vitblommig Grüner Veltliner och två körsbärsröda Zweigelt – den ena ljus och sval som en aprilkväll, den andra mörkare josig med läskande pepprigt tanninbett.

A / Potatoland 2021 
B / Basis Zweigelt NV 
C / Espere Zweigelt 2019

PRIS: 720 kronor, inklusive frakt

OPEN SEA / 019

SERPS SIDRA

 

Vi inleder det nya året med ett sprudlande triss i cider och frukt-pétnat från Katalonien. Otroliga grejer, en ny storfavorit hos oss, som vi inte nog kan rekommendera: levande viner gjorda på äpplen, päron, frukter och bär, tappade på flaskor som var och en är ett litet konstverk i sig. 100% handgjort med noll tillsatser. De svartvita etiketterna görs alla av olika konstnärer och är tänkta att likna  känslan av ett gammalt fanzine: en brokig mix av collage, cutouts, stencil och illustration.

A / Lord 2021 
B / Santa Espina 2021 
C / Crèdit Variable 2021

PRIS: 598 kronor, inklusive frakt

serps-sidra-open-sea.jpg
_DSF6748_2.jpg
DSCF7400 2.jpg

OPEN SEA / 014

CYCLIC BEER FARM #2


Sex syrliga mixed fermentation-öl som bokstavligen vibrerar av solig energi. Eller vad sägs om den här ingredienslistan: citroner, apelsiner och grapefrukt, hibiskusblommor, vindruvor, korianderfrö, rödbetor och svart te. 100% ekologisk frukt och grönt, i huvudsak från egen odling.

PRIS: 876 kronor, inklusive frakt

DSCF6119.jpg

OPEN SEA / 011

CYCLIC BEER FARM #1


Sexpack med läskande fruktig saison och en gränslös vinhybrid. Om du gillar öl, grattis, då kommer du att älska det här också, och om du egentligen inte brukar se dig som någon ölperson – tro oss, det här är något helt annat: mjukt pärlande med ett friskt och levande vinöst uttryck. Skål!

PRIS: 884 kronor, inklusive frakt

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA:

1. Logga in på din profil (eller börja med att skapa en) på systembolaget.se och gå till sidan för Privatimport.

2. Ange Open Sea AB som leverantör och klicka dig vidare till nästa steg.

3. Under rubriken ”Information om drycken” räcker det med att du fyller i följande fält:

- Dryckens namn: Open Sea XXX (lådans siffra)

- Varugrupp: Övrigt

- Antal: 1 (eller flera*)

- Volym ml/st: 2250 ml för 3-pack eller 4500 ml för 6-pack

- Förpackning: Blandlåda

* Detta gäller om du vill beställa flera av samma låda. Om du vill beställa olika lådor måste de fyllas i som separata produkter med olika namn.

4. Klicka på LÄGG TILL DRYCKEN och därefter på Nästa för att gå vidare.

Kontrollera att dina uppgifter stämmer och välj i vilken butik du vill hämta ut lådan.

Kryssa för att du godkänner Systembolagets villkor och avsluta med SKICKA FÖRFRÅGAN.

5. Inom några dagar kommer du att få ett mejl med rubriken ”Offert för din förfrågan om privatimport”. Klicka på länken för att godkänna ordern på Systembolagets sajt.

6. Vinerna packas och skickas från vårt lager i Stockholm. Leverans sker så snart som möjligt och senast upp till två veckor efter att du har slutfört din beställning.

Mejla oss gärna om du har några frågor:

info@opensea.se

open-sea-t-shirt.jpg

OPEN SEA / GOODS

SUNFLOWER T-SHIRT


Midweight 180 GSM t-shirt i ofärgad ekologisk bomull. Stort frontprint med handritad logotyp, formgiven av Petter Törnqvist och tryckt hos Everynight Studios i Stockholm. Medium och large, aningen stora i storleken.

 

Pris: 400 kronor. Mejla för beställning.

opensea-tshirt.jpg

OPEN SEA / GOODS

GRAPEVINE T-SHIRT


Heavyweight 240 GSM t-shirt i ofärgad ekologisk bomull. Stort frontprint med handritad logotyp, formgiven av Petter Törnqvist och tryckt hos Everynight Studios i Stockholm. Medium och large, aningen stora i storleken.

 

Pris: 500 kronor. Mejla för beställning.

OPEN SEA / GOODS

THE WINE ZINE #7

 

Vi är väldigt glada över att få presentera världens bästa och mest angelägna naturvinsmagasin, The Wine Zine, här i Sverige och övriga Norden, som ny partner och distributör. Ett fanzine för oss som är övertygade om att vinvärlden alltid kan bli lite större och rymma plats för ännu mer och ännu fler.

 

Nummer 7 innehåller reportage från det arbetarägda kooperativet Kalche Wine Co i Vermont och från Philokalia Palestine som gör vin på inhemska druvor i Betlehem, en intervju med vinmakaren Rajat Parr (Sandhi Wines), ett samtal om hybriddruvor och vinmakning på den amerikanska östkusten med NOK Vino och Dear Native Grapes, poesi, fotografi, en guide till queerbarer i Paris, och mycket annat.

Pris: 300 kronor. Mejla för beställning.

bottom of page