BESTÄLL VÅRA VINER HOS

SYSTEM-

BOLAGET

BLANDLÅDOR VIA PRIVATIMPORT. Ett urval av våra olika viner går att köpa i blandade lådor via Systembolagets privatimport – mer information om hur det går till finns här nedan. Priserna inkluderar leverans till valfri butik i hela Sverige.

OPEN SEA 6: MUSCAT BAILEY A (SLUT)

Förutom att det är namnet på årets första mixlåda med japanska viner kan “Muscat Bailey A med mera” också läsas som en exakt innehålls-förteckning för de flaskor som ingår: Tre ljusa och elegant parfymerade viner i lite olika stil – ett mjukt bubbel, en japansk tolkning av begreppet glou glou och ett gränsöverskridande nyponfärgat rosé – gjorda på… ja, Muscat Bailey A, med mera.

1 x SAKAI WINERY – Birdup Red 2018

1 x HITOMI WINERY – Soif Rouge 2019

1 x GRAPE REPUBLIC – Rosato 2018

SLUTSÅLD

OPEN SEA 5: JAPANS NYA VÅG (RÖD)

Våra två nya blandlådor “Japans nya våg” är fristående men sammanhängande delar på samma tema: Levande viner med rötter i regionen Yamagata, som är ett av Japans äldsta och mest historiska vinområden men också hjärtat i den nya naturvinskultur som växt fram under 2010-talet. I den ena lådan har vi samlat tre lätta och juiciga röda viner och i den andra finns tre skalmacererade vita. Bägge med en flaska vardera från Fattoria al Fiore, Grape Republic och Kunoh Wines.

1 x FATTORIA AL FIORE – Hana 2018

1 x GRAPE REPUBLIC – Rosso 2018

1 x KUNOH WINES – Rose 2018

PRIS: 1275 SEK

OPEN SEA 4: JAPANS NYA VÅG (VIT)

Våra två nya blandlådor “Japans nya våg” är fristående men sammanhängande delar på samma tema: Levande viner med rötter i regionen Yamagata, som är ett av Japans äldsta och mest historiska vinområden men också hjärtat i den nya naturvinskultur som växt fram under 2010-talet. I bägge lådorna har vi samlat en flaska vardera från Fattoria al Fiore, Grape Republic och Kunoh Wines – den ena med skalmacererade vita viner den andra med lätta och juiciga röda.

 

1 x FATTORIA AL FIORE – Genchi 2018

1 x GRAPE REPUBLIC – Bianco 2018

1 x KUNOH WINES – Orange Osmanthus 2018

SLUTSÅLD

OPEN SEA 3: JAPANSK PET-NAT​  (SLUT)

 

Den nya vågen av levande japanska viner har uppstått i mötet mellan traditionella bordsdruvor och naturlig vinmakning. Det är en helt ny genre av viner med en unik palett av dofter, smaker och färger som i våra ögon bidrar till att vidga hela världen en aning. Ofiltrerad pét-nat gjord på japanska bordsdruvor är en särskilt lyckad kombination, där jästtoner och mjuk bubbelstruktur på ett charmigt sätt tar fram druvornas speciella karaktär. Den här lådan kombinerar tre olika naturbubbel i nyanser från rosa till rött, på olika druvor och från olika områden, som tillsammans bjuder på en spännande introduktion till nytt japanskt vin. 

1 x FATTORIA AL FIORE – Momo 2018

1 x DOMAINE NAKAJIMA – Pétillant Nature 2019

1 x YELLOW MAGIC WINERY – Pumpup Rouge 2019

SLUTSÅLD

OPEN SEA 2: SATO WINES​  (SLUT)

Sato Wines har under det senaste decenniet gjort sig kända som en ny röst i det relativt konventionella Central Otago, Nya Zeeland. Deras viner görs strikt naturligt med ambitionen att överföra liv och energi från växtplatsen till dig som dricker. Odlingen är ekologisk med biodynamiska metoder och vinerna jäser spontant utan tillsatser. Buteljering sker utan klarning eller filtrering och med bara en minimal mängd svavel. Resultatet är rena, precisa och rätt klassiska viner. Eller som de själva formulerar det: Behagliga och eleganta, aldrig skitiga eller märkliga.

2 x Pinot Gris 2018

2 x L'Atypique 2017

SLUTSÅLD

IMG_6954.JPG

OPEN SEA 1: FUJIMARU WINERY​  (SLUT)

Det lilla stadsvineriet Fujimaru Winery i Tokyo drivs av Akiko Kimizu och Haruka Sakuma. Tillsammans med odlare i de östra och norra delarna av Japan producerar de charmiga och tillgängliga sällskapsviner med lätt hand. Deras ambition är att förmedla smakuttryck som matchar med den japanska vardagsmaten, och i förlängningen, att göra naturliga viner till en mer folklig och självklar del av den japanska matkulturen.  

1 x Tabletop Delaware 2018

1 x Tabletop Chardonnay 2016

1 x Farmer's Muscat Bailey A 2017

SLUTSÅLD

1. Logga in på din profil (eller börja med att skapa en) på systembolaget.se och gå till sidan för Privatimport.

2. Ange Open Sea AB som både leverantör och producent och klicka dig vidare till nästa steg.

3. Under rubriken ”Information om drycken” räcker det med att du fyller i följande fält:

- Dryckens namn: Open Sea #6, #5 eller #4

- Varugrupp: Övrigt

- Antal: 1 (eller flera*)

- Volym ml/st: 2220 ml för #6, 2250 ml för övriga 

- Förpackning: Blandlåda

* Detta gäller om du vill beställa flera av samma låda. Om du vill beställa olika lådor (exempelvis både #4 och #5) måste de fyllas i som separata produkter med olika namn.

4. Klicka på LÄGG TILL DRYCKEN och därefter på Nästa för att gå vidare.

Kontrollera att dina uppgifter stämmer och välj i vilken butik du vill hämta ut lådan.

Kryssa för att du godkänner Systembolagets villkor och avsluta med SKICKA FÖRFRÅGAN.

5. Inom några dagar kommer du att få ett mejl med rubriken ”Offert för din förfrågan om privatimport”. Klicka på länken för att godkänna ordern på Systembolagets sajt.

6. Vinerna packas och skickas från vårt lager i Stockholm. Leverans sker så snart som möjligt och senast upp till två veckor efter att du har slutfört din beställning.

Mejla oss gärna om du har några frågor:

info@opensea.se

OPEN SEA AB

Stockholm - Sweden

Kontakt: info@opensea.se

オープンシー

Copyright 2020. All rights reserved.